Over ons

Meer dan draadvonken alleen!

Dratec Vonkerosie staat voor meer dan 30 jaar expertise op het gebied van draadvonken. We staan garant voor het afleveren van een goed gevonkt product volgens jouw specifieke eisen.

Buiten draadvonken hebben wij sterk de behoefte om jou als klant te ondersteunen bij het verbeteren van producten en bewerkingsprocessen, waardoor de kwaliteit verbetert, de levertijd verkort en de kosten gereduceerd worden. Elke verbetering is waardevol.

"Gezamenlijk zorg dragen voor een perfect resultaat, daar genieten wij van!"

Roel van der VeenRoel van der Veen 

Na 14 jaar als matrijzenmaker van extrusiematrijzen ben ik in 1990 gestart met Dratec Vonkerosie als specialist in draadvonken.
Het leukste van mijn werk vind ik samenwerken met de klant. Niet klakkeloos werken vanaf tekening maar samen de beste oplossing bedenken. De persoonlijk band die je hiermee opbouwt is voor mij heel belangrijk.

"Ik word blij van een tevreden klant."

 

 

 

 

Oetze Keuning

Oetze Keuning

Na het afronden van mijn hbo-studie werktuigbouw heb ik kennis opgedaan bij verschillende bedrijven in de metaalsector. 
De combinatie van theoretische kennis omzetten in de praktijk boeit mij.
In 1999 ben ik mede eigenaar van Dratec Vonkerosie geworden.
Roel en ik zijn een perfect koppel en vullen elkaar goed aan.

"De combinatie van theoretische kennis omzetten in de praktijk boeit mij."

 

 

  Martin Pater

Na het afronden van mijn hbo-studie werktuigbouwkunde en mijn afstuderen op het draadvonken van technisch keramische materialen, heb ik jaren gewerkt bij Philips CL en NTS Norma. Naast technologie optimalisaties en veel technische projecten heb ik gewerkt als Vonktechnoloog, Leidinggevende, Innovatie manager en Projectleider 3D metaal printen. Tussendoor wat specialisaties gedaan en certificaten binnengehaald, opleiding fijn metaal, Black Belt Lean Six Sigma, Microsoft.net C#, Technology Excellence, Optomechatronics. In 2018 heb ik mij ingekocht bij Dratec, prachtige mogelijkheid. We gaan ervoor! 

  "Ik word heel enthousiast de mogelijkheden van de technologieën die we hebben en toepassingen voor klanten"

 

 

Zorgdragen voor een perfect resultaat?

 

 

Zoek je een bedrijf waar de klant centraal staat en jouw opdracht wordt uitgevoerd zoals jij dat voor ogen hebt en waar we gezamenlijk zorg dragen voor een perfect resultaat?

Wij staan al meer dan 30 jaar als Specialist voor onze klanten klaar. 

Vraag naar de mogelijkheden