FTD Fijnmechanische Techniek over Dratec

In gesprek met Johan de Vries - Directeur en eigenaar van FTD Fijnmechanische Techniek.

"Flexibel, oplossingsgericht en betrouwbaar, daar staat Dratec voor. Wij varen blind op onderling gemaakte afspraken."

Wie is FTD Fijnmechanische Techniek?

FTD BV is fijnmechanisch toeleveringsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verspanen van enkel stuks en kleine series (complexe) onderdelen, waaronder proto-delen. Daarnaast worden wij vaak bij de ontwerpfase betrokken door engineers met betrekking tot maakbaarheid. Op basis van de beschikbare informatie omtrent functionaliteit proberen wij in constructief overleg en met een positief kritische blik te adviseren in de keuze van materialen, maat-, vorm- en plaatstoleranties.  

Materialen die wij verspanen zijn onder andere : RVS, aluminium, titanium, duplex, wolfraamkoper, inconel, peek, PEI, PPS, POM en nylon. Alle onderdelen worden gemeten in onze geconditioneerde meetkamer.

 

Complex en nauwkeurig

Dratec voert diverse deelbewerkingen voor ons uit. Dit varieert van spiebanen tot zeer complexe, nauwkeurige onderdelen. Ook moeilijk of niet te verspanen materialen zoals: gehard gereedschapstaal en hardmetaal leggen we bij Dratec neer.

DRATEC VOOR JOU AAN DE SLAG?

Een machine onderdeel draadvonken? Dratec staat al meer dan 30 jaar expertise op het gebied van vonkerosie. Door ons vakmanschap en het werken met kwaliteitsmachines zijn wij in staat nauwkeurig de producten te vonken die voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Flexibel en oplossingsgericht

De levertijden zijn de laatste jaren steeds korter geworden. Om voor onze klanten een korte doorlooptijd te realiseren is het belangrijk dat je een partij hebt die snel kan schakelen en met je mee denkt in oplossingen. Dat vergt improvisatievermogen.
Hierin is Dratec voor ons de juiste partner, ze zijn flexibel en oplossingsgericht.

 

Betrouwbaar

Dratec is niet alleen betrouwbaar wat levertijd betreft! 
Wij varen blind op onderling gemaakte afspraken.
Afspraak is afspraak, al meer dan 30 jaar.

BENIEUWD NAAR FTD?

NAAR DE WEBSITE

ONZE KLANTEN