Draadvonk specialist

Al meer dan 30 jaar specialist in draadvonken. Waarom specialist in één techniek en niet een complete gereedschapmakerij en waarom draadvonken als specialisatie?

De keuze voor specialist in één techniek is voortgekomen uit de wens om de beste te zijn. Het is niet gemakkelijk om in heel veel technieken of diciplines tegelijk de beste te zijn. Door te kiezen voor één techniek is het mogelijk om klein te blijven waardoor het contact met de klant heel persoonlijk en direct is en het karakter van ons bedrijf goed tot uiting komt.

Zo`n 30 jaar geleden is Roel van der Veen voor zijn toenmalige werkgever begonnen met draadvonken. Hier is zijn passie voor deze techniek ontstaan en werd de keuze gemaakt een eigen bedrijf te starten met deze technologie. Draadvonken is heel dynamisch, de ontwikkelingen van deze techniek zijn voortdurend in beweging. Al vrij snel kwam Oetze Keuning werken bij Dratec en werd in 1999 mede eigenaar. In 2018 kwam Martin Pater in beeld en hij heeft zich in 2018 ingekocht bij de firma. Door de jaren heen is de vonktechnolgie steeds verder uitgebreid met nieuwe functies, verbeterde hoekstrategie, verbeterde technologie, nieuwe spanmethodes, maar ook de programmeer software. Echt alles uit deze specifieke techniek halen is ons doel om hierdoor een meerwaarde te zijn voor onze klanten. 

EEN VRAAG OVER DRAADVONKEN?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

ONZE KLANTEN