OVER DRATEC

Over ons

Over ons

Dratec Vonkerosie staat garant voor het afleveren van een goed gevonkt product. Gezamenlijk zorg dragen voor een perfect resultaat, daar genieten wij van!

Lees meer
Onze werkwijze

Werkwijze

Dratec levert volgens klantspecificaties. Wij denken mee over het verbeteren van producten en bewerkingsprocessen. Elke verbetering vinden wij waardevol.

Lees meer
Werkplaats

Werkplaats

In onze volledig geconditioneerde werkplaats werken wij met hoogwaardige machines. Voor elk type werkstuk hebben wij de passende machine.

Lees meer
Onderhoud

Onderhoud

Door consequent onderhoud zijn onze machines in perfecte staat waardoor ze storingsvrij draaien. Machine in perfecte staat, product perfect op maat!

Lees meer

Geschiedenis

Dratec Vonkerosie bestaat al weer meer dan 30 jaar. Met een mooie geschiedenis achter ons zijn we klaar voor een mooie toekomst!

Lees meer
draadvonk specialist

Draadvonk specialist

Al meer dan 30 jaar specialist in draadvonken. Waarom specialist in één techniek en niet een complete gereedschapmakerij en waarom draadvonken?

Lees meer

DRATEC VOOR JOU AAN DE SLAG?

Een machine onderdeel draadvonken? Dratec staat al meer dan 30 jaar expertise op het gebied van vonkerosie. Door ons vakmanschap en het werken met kwaliteitsmachines zijn wij in staat nauwkeurig de producten te vonken die voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

ONZE KLANTEN