Diensten

Draadvonken

Draadvonken

Draadvonken? Met ons vakmanschap vonken wij nauwkeurig volgens jouw specifieke wensen en eisen. Dratec, meer dan 30 jaar expertise in vonkerosie.

LEES MEER
Vonkboren

Vonkboren

Startgat nodig? Met ons vakmanschap en CNC gestuurde boormachines vonken wij nauwkeurig, snel en goedkoop gaten aanbrengen. Dratec, specialist in vonkerosie.

LEES MEER
3D Vonkfrezen

3D Vonkfrezen

3D Vonkfrezen? Met ons vakmanschap vonkenfrezen wij nauwkeurig volgens jouw specifieke wensen en eisen.

LEES MEER
Zinkvonken

Zinkvonken

Zinkvonken 

 

 

LEES MEER

DRATEC VOOR JOU AAN DE SLAG?

Een machine onderdeel draadvonken? Dratec staat al meer dan 30 jaar expertise op het gebied van vonkerosie. Door ons vakmanschap en het werken met kwaliteitsmachines zijn wij in staat nauwkeurig de producten te vonken die voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

OOK INTERESSANT

Stempels

STEMPELS

Stempels draadvonken? Met ons vakmanschap vonken wij nauwkeurig volgens jouw specifieke wensen en eisen. Dratec, 25 jaar expertise in vonkerosie.

Spuitgietmatrijzen

SPUITGIERMATRIJZEN

Spuitgietmatrijs draadvonken? Met ons vakmanschap vonken wij nauwkeurig volgens jouw specifieke wensen en eisen. Dratec, 25 jaar expertise in vonkerosie.

Extrusiematrijzen

EXRUSIEMATRIJZEN

Extrusiematrijs draadvonken? Met ons vakmanschap vonken wij nauwkeurig volgens jouw specifieke wensen en eisen. Dratec, 25 jaar expertise in vonkerosie.

ONZE KLANTEN