• Dratec Vonkerosie

  Over ons

  Gezamenlijk zorg dragen voor een perfect resultaat, daar genieten wij van! We ondersteunen graag bij het verbeteren van producten en bewerkingsprocessen, waardoor de kwaliteit verbetert, de levertijd verkort en de kosten gereduceerd worden. Elke verbetering is waardevol.

  Lees meer
 • Solid

  Leveren volgens klantspecificaties

  Dratec Vonkerosie staat garant voor het leveren volgens klantspecificaties. Klanten stellen terecht steeds strengere eisen aan de producten die geleverd worden, zoals onder andere prijs, kwaliteit en levertijd. Door persoonlijk, open, oprecht, serieus en meer dan 30 jaar vakmanschap, maar vooral de passie voor ons vak maken we dit waar.

  Lees meer
 • Werkplaats Dratec

  Onze werkplaats

  In onze volledig geconditioneerde werkplaats werken wij met hoogwaardige machines, waaronder Sodick, Fanuc, Charmilles, Sarix, Heun, AgieCharmilles. Elk met hun eigen specifieke voordelen.

  Lees meer
 • Onderhoud machines

  Onderhoud van de machines voeren wij uit in eigen beheer. Door consequent periodiek onderhoud zijn onze machines in perfecte staat waardoor ze storingsvrij draaien.

  Lees meer
 • Geschiedenis Dratec

  Geschiedenis Dratec

  Dratec Vonkerosie bestaat al weer meer dan 30 jaar. Met een mooie geschiedenis achter ons zijn we klaar voor een mooie toekomst, waarin we onze passie, draadvonken, voort willen zetten.

  Lees meer
 • Draadvonk specialist

  Draadvonk specialist

  Waarom specialist in één techniek en niet een complete gereedschapmakerij en waarom draadvonken als specialisatie? Voor ons een eenvoudige en logische keus!

  Lees meer