• Stempels draadvonken

  Stempels

  Draadvonken is uitermate geschikt als bewerking voor het aanbrengen van paspennen, zuilgaten en contouren in diverse soorten stempels, stans- of ponsgereedschappen. Geschikt, omdat met draadvonken de complexe geometrische figuren zeer nauwkeurig aangebracht kunnen worden.

  Lees meer
 • Spuitgiet

  Spuitgietmatrijzen

  Wij werken samen met matrijzenmakers die het draadvonken niet in huis hebben en een specifiek staaltje vakmanschap nodig hebben. Zij kiezen er voor om bepaalde delen van de matrijs bij ons te laten draadvonken.

  Lees meer
 • Extrusiematrijs draadvonken

  Extrusiematrijzen

  Zonder een goede extrusiematrijs kan ook geen hoogstaand product vervaardigd worden. Dratec Vonkerosie draadvonkt de conische contouren van de matrijzen nauwkeurig en met precisie.

  Lees meer
 • Seriewerk draadvonken

  Seriewerk

  Bij draadvonken denk je meestal aan enkel stuks of prototypes, maar het komt geregeld voor dat er meer dan één van een bepaald onderdeel in serie gevonkt moet worden. Door een goed uitgedachte opspanning en slim programmeren zijn bepaalde series door middel van draadvonken zeer rendabel te fabriceren. Hierdoor is het mogelijk om 24 uur per dag onbemand te werken, waardoor de kostprijs laag blijft.

  Lees meer
 • Machinedeel draadvonken

  Machinedelen

  In de machinebouw worden veel verschillende onderdelen gebruikt. Voor een aantal machineonderdelen is draadvonken de techniek om deze delen te bewerken.

  Lees meer
 • Jouw product draadvonken?

  Jouw product?

  Dratec Vonkerosie beperkt zich niet tot standaard producten of een maximaal werkbereik. Wij vinden altijd een oplossing. Wij denken graag mee over het verbeteren van producten en bewerkingsprocessen. Elke verbetering is waardevol.

  Lees meer