Douna Precision

Douna Precision over Dratec

Erik FritzIn gesprek met Erik Fritz - Bedrijfsleider / werkvoorbereiding bij Douna Precision.

"Flexibiliteit, advies, kwaliteit en levertijd spelen bij ons de belangrijkste rol. Als de druk hoog is op bijvoorbeeld de levertijd wordt er in overleg altijd een bevredigende oplossing gevonden."

Wie is Douna Precision?

Douna Precision is gespecialiseerd in enkel stuks en middelgroot seriewerk dat volgens klantspecificatie vervaardigd wordt. Onze disciplines zijn draaien, frezen, honen en in het bijzonder slijpen. Wij zijn sterk in het vervaardigen van onderdelen waarbij een combinatie van deze vier disciplines vereist is. Producten die gereed zijn worden gecontroleerd in onze geconditioneerde meetkamer. In onze assemblageafdeling kunnen we de producten ook samenstellen.

Dratec verzorgt sinds de oprichting in 2002 het draadvonkwerk voor Douna Precision.

Flexibiliteit, levertijd & kwaliteit

Flexibiliteit, kwaliteit en levertijd spelen bij ons een belangrijke rol. Als de druk hoog is op bijvoorbeeld de levertijd wordt er in overleg altijd een bevredigende oplossing gevonden, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft!

Advies

Als werkvoorbereider ben je dagelijks bezig om voor een product de juiste bewerkingsmethodes en volgorde te kiezen. Als draadvonken een van de bewerkingen is geeft Dratec adequaat advies.

 

Naar de website van..